Mišljenja korisnika

Svaki naš kupac koji iznese svoje mišljenje o Wulong čaju,
prilikom sljedeće kupnje, dobit će 50 besplatnih vrećica Wulong čaja. Mišljenja zaprimamo na info@wulong.com.hr. Ne zaboravite navesti svoje ime ili nadimak, kao i ocjenu proizvoda.
Sandra- 5.11.2015.
Davno sam čula za Wulong čaj, ali nisam ga imala prilike probati do sada. Prije mjesec i pol sam naručila prvi put i sad ga pijem točno 5 tjedana i mogu reći da me oduševio. Smršavila sam 1,8kg, bolje se osjećam, življa sam, ne spava mi se, što je čudno jer sam inače u jesen dosta pospana i umorna, bezvoljna. Ovaj put ništa od tih simptoma nemam, tako da zaslugu pripisujem jedino čaju, jer nisam ništa drugo promijenila u životu. Očito me ta zdrava doza kofeina-teina iz čaja diže, a i mršavim, uglavnom fin mi je, djeluje i zadovoljna sam!
 
Slavica- 20.2.2015.
Odličan čaj, smršavila sam do sada samo kilu, ali vjerujem da će i dalje ići tako dobro. Pijem ga tri sedmice, pit cu ga i dalje, hvala!
 
Klara- 14.3.2014.
Nakon što je sin bio jako zadovoljan sa rezultatima pijenja čaja, odlučila sam se i ja probati. Sve skupa želim smršavjeti 8 kilograma, sada pijem čaj mjesec dana i smršavila sam do sada 2 kile, prehranu nisam promijenila, sve je isto. Probava mi je puno aktivnija od kada pijem čaj, imam osjećaj kao da se tijelo rješava i suvišne tekućine. Čaj je ugodnog okusa, nije gorak, nije jak, može ga se piti u velikim količinama. Nastavit ću ga piti i preporučam svima!
 
O.I.- 20.2.2014.
Čaj sam pio na poslu svaki dan po dvije šalice. U mjesec i pol od jedne doze smršavio sam 3,5 kg koliko sam otprilike i želio. Dobro sam se osjećao i imao više energije nego inače. Ostajem Vaša stalna stranka, vjerujem da čaja uvijek treba imati u kući pogotovo ovog koji smanjuje apetit i diže raspoloženje, pozz
 
Marija K.- 20.12.2013.
Počela sam piti čaj jer sam se osjećala loše u vlastitoj koži, napuhnuto i teško. Rezultati nisu došli preko noći, ali nakon mjesec i pol dana pijenja čaja vaga je pokazala -3 kile, imam više energije, a osjećaj napuhnutosti je prošao.
 
Željka V.- 14.7.2013.
Čaj pijem već dva mjeseca, izgubila sam 3,6 kile i osjećam se super. Sad kad su počele vrućine ubacim kockicu leda i pijem ga hladnog. Iskreno preporučam svima!
 
Jasna - 17.5.2013.
Čaj naručujem već treći put, postao je moj jutarnji ritual. Poboljšala sam svoju probavu koja mi je bila problem dugi niz godina.
 
Snježana - 17.5.2013.
Pijem čaj 2 tjedna i prezadovoljna sam, uz normalnu prehranu i bez odricanja izgubila sam 2 kg!
 
V.C. - 17.5.2013.
Jedino što je imalo efekta!
 
I.K. - 25.4.2013.
Čaj koristim dva mjeseca, smršavila sam sedam kila i super je...preporučam ga svima. Danas sam naručila treći put, pozdrav
 
R.V. - 5.4.2013.
Čaj koristim već drugu godinu. prvo sam smršavila bez problema 20 kg za 5 mjeseci uz nešto reduciranu prehranu i redovito pijenje čaja 3 puta dnevno prije obroka. Kasnije sam uz pomoć čaja i uz normalnu prehranu održavala željenu težinu. I dalje naručujem i pijem čaj svakodnevno 2x prije glavnih obroka. Prezadovoljna sam rezultatom, osjećam se jako dobro i preporučam ga svima. Zahvaljujem
 
O.R. - 5.4.2013.
Ugodno sam iznenađena okusom koji mi u potpunosti odgovara. Pijem ga 2-3 puta na dan. Preporučila sam ga i kolegicama s posla koje su također zadovoljne. Pijem ga već cca 3 mj. i primjetila sam da nemam toliko glavobolja kao što sam imala prije, moj organizam čisti od štetnih tvari putem mokrenja i osjećam manji umor. Svježija sam i odmornija. Do sada sam izgubila i 3 kilograma što me posebno veseli. Nastavit ću ga koristiti i dalje, hvala svima koji su mi ga preporučili!
 
I.F. - 20.3.2013.
Prezadovoljna sam, kile samo padaju, ne vraćaju se nazad, trigliceridi i kolesterol mi nikad u životu nisu bili niži. Veliko hvala!
 
B.K. - 14.3.2013.
Već sam uzimala vaš čaj, zadovoljna sam, izgubila sam 2 kilograma, čaj je super ugodnog okusa!
 
R.F. - 15.2.2013.
Čaj sam pila prije nekoliko mj. i uspjela sam skinuti 5 kg, a sad se nakon blagdana i prikupljenih kilograma ponovno vraćam na čaj. Zadovoljna sam jer bez puno muke kilogrami sami odlaze- naravno bitno je uz čaj i prilagoditi prehranu, ali jedno sa drugim je super kombinacija za gubljenje suvišnih naslaga. Pozz svim budućim korisnicima
 
T.M. - 10.2.2013.
Nakon tri tjedna konzumiranja čaja, tri puta dnevno, smršavio sam dvije kile i to bez pretjeranog mijenjanja prehrane. Čaj je odličan, rezultati su vidljivi i preporučujem ga svima.
 
Ana - 21.1.2013.
Popila sam do sada 20 vrećica čaja. Pila sam dvje šalice dnevno, samo prije obroka i u 20 dana sam smršavila 2,5 kile. Nisam ništa mijenjala u prehrani. Čaj je odličan, rezultati sve govore.
 
M.K. - 17.1.2013.
Wulong čaj sam počela piti prije 10-tak dana i ne namjeravam prestati. Postao je dio moje svakodnevice. Pošto volim čajeve okus mi je izvanredan, ugodno djeluje na moje raspoloženje i opće zdravstveno stanje. Polako osjećam da se i "maščoba" na trbuhu smanjuje. Nastavljam dalje jer također želim dati pozitivan primjer mojoj mlađoj sestri koja jako pati zbog viška kilograma.
 
M.G. - 7.1.2013.
Izvrsno se osjećam. Završila sam s drugom kutijom, a pijem ga od 8.mjeseca, redovito barem 6 dcl. Svi primjećuju da sam dobrog raspoloženja i da bolje izgledam. Sretna sam!
 
Josipa - 23.12.2012.
Evo javljam o napredovanju od prvog dana čaja. Moram napomenuti da nisam uopće mijenjala režim ishrane samo sam počela piti čaj i od posljednjeg vaganja koje je bilo 5.12. skinula sam 1 kg i moram priznati da sam zadovoljna, ne samo zbog tog jednog kilograma nego zbog osjećaja lakoće koji se pojavio, nadutost je nestala i jednostavno se osjećam lakše. lp
 
Ljubica - 19.11.2012.
Mislila sam da sam bacila novce, ali kad sam ga počela piti i kada više nisam bila gladna, ispalo je da ipak nije tako. U roku 2 mjeseca izgubila sam 12 kila. Izbacila sam slatkiše, grickalice, pila redovito čaj i počela voziti bicikl. Bez čaja to ne bih uspjela jer kad nisi gladan onda niti ne jedeš, a ja končano nisam bila gladna!
 
Iva - 1.10.2012.
Super čaj, nisam uopće gladna i imam energije ludilo!
 
M.R. - 31.8.2012.
Ja sam još friška u pijenju čaja. Pijem ga tek četvrti dan. Na početku mi je bilo grozno piti ga bez šećera budući sam veliki obožavatelj slatkog, ali već sad ga pijem sasvim normalno- nije više neukusan. Prije kada god bi bila žedna pila bih sokove, sada sam kod žeđi na vodi i vašem čaju. Jesti ću puuuuuuno manje kruha nego inače, a obožavam ga. I tako uz neka odricanja beskorisnih stvari i uz ovaj čaj optimistično gledam na smanjenje svoje prekomjerne težine. Javit ću se opet i podijeliti svoje mišljenje sa ostalima.
 
A.K. - 20.8.2012.
Javljam se već drugi put sa pohvalama! U 2 mjeseca pijenja čaja izgubila sam 7 kila! Prehrana mi je ostala nepromijenjena, osim što nisam jela poslije 19 sati, tako da svu zaslugu mogu prepisati čaju!
 
Hovla - 10.8.2012.
Čaj je odličan! Svaka pohvala.. Druga kutija je vec pri kraju i rezultati su vidljivi. Ocjena odličan. Preporučam ga svima. Pozdrav!
 
Ivona - 19.7.2012.
Evo, javljam se opet! Nakon povoljne kupovine 200 komada čaja po cijeni 100 komada, koju ste mi omogućili, dobila sam dodatni poticaj da pripazim na prehranu. Uz Vaš energizirajući čaj koji mi je regulirao lipide i trigliceride u krvi, sad se mogu pohvaliti da sam uspjela skinuti 6 kg u 1,5 mjesec uz manje korekcije prehrane. Nisam gladna, a čaj preporučujem svima kao idealno osvježenje u ovim vrućim danima. Još me čeka borba s 10 preostalih kilograma viška, ali budućnost je ružičasta. Bez Vašeg čaja ne mogu zamisliti dan, do te mjere da sam ga u jednom trenutku prekinula piti na 5 dana, samo da se uvjerim da ne izaziva ovisnost…naravno da ne izaziva, uvjerila sam se… Sad ga mogu bez straha piti dalje i preporučiti svima da se navuku na njega, kao ja. Vjerujte, to će Vam biti najzdravija odluka u životu. Srdačan pozdrav od Ivone
 
Katarina - 11.7.2012.
Izvrsno se osjećam. Završila sam s prvom kutijom, a pila sam ga skoro 2 mjeseca, redovito barem 6 dcl. Izgubila sam 3 kg, bez dijete, promjena u prehrani, čak sam možda i više jela. Zadovoljna sam.
 
R.M. - 2.7.2012.
Čaj je odličan. Probajte ga!
 
Ivana P. - 21.6.2012.
Koristim čaj već dva mjeseca i smršavila sam 9 kg uz njegovu pomoć. Čaj je više nego odličan, smanjio mi je apetit upola pa su kile nestale bez prevelikog odricanja od hrane. Pijem ga 7,5 dcl svaki dan i ne namjeravam ga prestati uzimati.
 
A.G. - 9.6.2012.
Čaj je odličan. Za dva tjedna smršavila sam 2,8 kile, fantastičan čaj!
 
Dubravka - 9.6.2012.
Evo da i ja dodam svoje mišljenje o čaju. Nisam za njega znala, dok mi ga moja prijateljica nije poklonila za rođendan, znajući da ja u to ne vjerujem. Evo, pijem ga već skoro mjesec dana, izgubila sam 2,5 kg, s takvom lakoćom da je zbilja čudo pravo. Pijem ga dvaput dnevno po 3 dcl (od jedne vrećice), okus mi je ugodan i veselim se čaju sve više, sad kad vidim dobre rezultate. Pošto imam još bar 5 kg viška, nastavit ću piti i dalje. Dobro se osjećam, na svaki način i zdravstveno i raspoloženo (i ponosno kad me pohvale za novu figuru). Apsolutno preporučujem ovaj čaj- svima!
 
Helena - 6.6.2012.
Oduvijek me mučilo kako smršaviti na prirodan način. Probala sam različite programe za mršavljenje i svi su zahtijevali previše vremena i novaca. Wulong pijem mjesec i pol, izgubila sam 3,2 kile i to je to! Zdravo, polako i bez mučenja! Super čaj!
 
Antonella - 4.6.2012.
Čaj je fantastičan! Popila sam već treću kutiju i mogu sa sigurnošću potvrditi da se kile tope. Inače sam veliki ljubitelj čajeva, tako osim njegove učinkovitosti, mogu pohvaliti i ukus i miris! Toplo ga preporučam svima. Ocjena: 5+ :)
 
Sandra - 28.5.2012.
Jako sam i dalje zadovoljna sa ovim čajem kojeg svakome preporučujem. Uz zdravu prehranu i redovito vježbanje rezultati su fenomenalni. Danas naručujem treću kutiju. Pozdrav svim ljubiteljima ovog čaja.
 
Goran - 17.5.2012.
Čaj je odličan i preporučam ga svima koji imaju velike probleme sa kilažom. Popio sam dvije kutije do sada i mogu reći da sam iznenađen njegovim djelovanjem. Čaj je za 10, pozzz
 
I.G. - 15.5.2012.
Čaj je odličan odličan odličan i svima ga preporučujem, osim što se osjećam mnogo lakše i problemi s probavom su nestali. Naručujem novi paket. Lijep pozdrav
 
V.C. - 5.5.2012.
Popila sam dvije kutije čaja i mogu samo reći da je izvrstan, za svaku pohvalu.
 
Sandra - 2.5.2012.
Prijateljica mi je poklonila čaj. Pijem ga već 3 tjedna i smršavila sam 2,5 kile. Osjećam se super i ovim tempom dalje, do ljeta ću sigurno imati željenu kilažu.
 
Kaja - 13.4.2012.
S čajem sam zadovoljna, pijem ga već dvije godine, težina mi se smanjila za 3 kg, kolesterol mi se uredio i osjećam se bolje. Preporučila sam ga i prijateljicama i one su ga naručile. Preporučam svima jer je zaista fantastičan.
 
I.K. - 2.4.2012.
Odličan čaj! Mršavim polako, ali se ne mučim sa dijetama i odricanjima!
 
F.P. - 22.3.2012.
Moja kćer i ja pijemo čaj vec mjesec dana i oduševljene smo, a evo upravo danas smo dobile drugu kutiju. Prvih tjedan dana smo pile po 1 l svaka, ali smo smanjile na 7,5 dcl i evo do danas smo svaka izgubile po 4,50 kg,prvi tjedan smo po 1,50 a naredna tri tjedna po kilu uz pomalo reduciranu prehranu. Ne večeravamo jer nam je čaj smanjio apetit da uopće ne osjećamo potrebu za večerom, a i dnevni obroci su nam znatno manji nego inače.Planiramo ga u ovoj količini piti jos oko mjesec dana dok ne dođemo do željene kilaže a onda ćemo ga nastaviti piti po pola litre dnevno da održimo to što smo izgubile što nam neće biti teško jer je čaj jako dobrog okusa i baš uživamo u njemu..
 
Jadranka - 19.3.2012.
Kilogrami i visok kolesterol prate me cijeli život. Pekara tu, pizzeria tamo i kod kuće šnicl na naglo je svakodnevica. Kad sam počela piti Wulong čaj jedini mi je cilj bio zdravlje i ne morati slušati od doktorice svaki put što mi loše masnoće rade. Wulong pijem cca 3 mj., kolesterol se smanjio, bolje se osjećam, imam više energije i smršavila sam 4,5 kile. Zadovoljna sam i mirnija. Ocjena: 4+
 
I.F. - 18.3.2012.
Evo skoro završava period od 3 mjeseca kontinuiranog pijenja ovog čaja i oduševljena sam efektom. Obzirom da sam veliki gurman ne mogu se prisiliti da ne jedem, već na ovaj način ne dobivam na težini. Dnevno pijem oko 7 dl do litru čaja i ako ga ne ponesem sa sobom na posao istinski mi nedostaje njegov prefin okus. Probala sam slične čajeve koje reklamiraju u ove svrhe i ne dopadaju mi se jer većina ima okus po kalodontu. Ovo je prekrasan čaj, izvrsnog okusa, uz malo limunovog soka je najbolji. Daje mi energije da izguram i najteži dan… Ali to nije sve…uspjela sam skinuti kolesterol i trigliceride u 3 mjeseca na normalu. To mi je nedostižno već godinama, a uspjela sam bez lijekova. Svim frendicama ga svaki dan toplo preporučujem. Probajte i nećete pogriješiti. Pozdrav od Ivone
 
I.R. - 12.3.2012.
Moj suprug je nakon provođenja rigorozne dijete smršavio gotovo 10 kg. Najveći mu je problem bio održati novu kilažu budući da je veliki ljubitelj gastronomije, a uz to i vinar. Rješenje je vidio u redovitoj konzumaciji Wulong Oolong čaja 15 min. prije svakog obroka. Nakon 2 mjeseca primjene održao je istu kilažu s time da se vratio starim navikama jela i pića. Čak je dodatno izgubio 2 kg, a svi nalazi krvi su mu unutar preporučenih granica. Preporučamo!
 
M.M. - 11.3.2012.
Probala sam sve što se probati da. Od atkinsonove dijete, mjesečeve dijete, dijete prema krvnoj grupi do posta i treniranja. Jednostavno u mom slučaju kilogrami ne idu dolje. Skoro sam odustala, jer mi je već pun film paćenja sa tim dijetama. Prijateljica mi je preporučila čaj sa objašnjenjem- nemaš što izgubiti, ovaj put trebaš samo piti čaj. I točno je tako bilo, samo sam pila čaj. Pila sam ga uporno i rezultati su se pojavili- 2 i pol kile manje, zamijenila sam kavu čajem i bolje se osjećam. Sve ide sporo, ne treba niti ići brzo, ali ljuuuudi ne drzim dijetu, nisam gladna i smršavila sam. Pa to je genijalno!
 
G.H. - 7.3.2012.
Čaj pijem otprilike 1,5 mjesec 3 puta dnevno 15 minuta prije jela. Jedem sve s tim da sam smanjio količinu unosa prehrane i izbacio kruh. Imao sam 103,5kg, a sad 89,00 kg, pa si izračunajte koliko sam smršavio. Osjećam se življe i veselije jer sam prije bio stalno pospan i umoran...! Sve pohvale za čaj i prije par dana sam naručio duplu turu za sebe i prijateljicu:)
 
I.M. - 7.3.2012.
Pozdrav, ovaj čaj stvarno pomaže i prije svega hvala Vam na tome. Pila sam dvije kure i jaaaako sam zadovoljna, izgubila kg, cm i dobila samopouzdanje, što reći, nego .....želim ga još :) Hvala
 
R.V. - 5.3.2012.
Čaj pijem 2 mjeseca, 3 do 4 puta dnevno i uz nešto reduciranu prehranu (bez slatkiša, kruha i večera), kontinuirano gubim u prosjeku po 1 kg tjedno. Rezultatom sam izuzetno zadovoljna, osjećam se dobro, nastavljam sa korištenjem čaja i preporučam ga svima koji se bore s viškom kilograma.
 
B.L. - 4.3.2012.
Pozdrav svima. Evo ja sam svoju prvu turu popila i mogu reći da je čaj odličan. Izgubila sam 2 kg (što se nekima za mjesec dana možda ne čini puno ali meni i više nego dovoljno), ali što je najbitnije imam puno puno manji stomak. Ne osjećam se umorno i više ne da nemam potrebu puno spavati nego ne mogu puno spavati. Jednostavno sam odmorna, mršavija i super se osjećam. Čaj je jednostavno za 10. Sad idem naručiti drugu turu. Pozdrav
 
A.C. - 29.2.2012.
Pozzdrav!! Prije dva mjeseca sam prestala pušiti i bojala sam se još nabacivanja novih kilograma..Prvi paket Wulong čaja pomogao mi je i uspjela sam NE udebljati se..osim toga i kavu sam izbacila i zamijenila čajem. Osjećam se puno bolje, nekako svježije, sad jedva čekam novu pošiljku čaja jer krećem u obračun sa starim navikama što se tiče prehrane..
 
T.J. - 28.1.2012.
Bio sam jako skeptičan što se tiče mršavljenja pomoću čajeva i preparata, ali sad nakon 3 tjedna korištenja wulonga moram priznati da sam bio u krivu. Uz regulaciju prehrane (preskačem ili manje večeram) i 3 šalice čaja dnevno sam smršavio 3 kg i osječam se puno bolje.
 
M.B. - 20.1.2012.
Konačno da ne moram dubiti na glavi da smršavim. Pijem ga svaki dan po 4 šalice i kile idu polako dolje. Nema gladovanja, mučenja i teške filozofije. U 3 tjedna 2,5 kile- ja sam zadovoljna!
 
Aleksandra - 17.1.2012.
Moj cilj je biti vitka. Smatram da je vitkost važna i da je znak brige za duh i tijelo. Tijekom godina vježbala sam po različitim programima za mršavljenje, održavala različite dijete, razgovarala sa nutricionistima, učila što je zdravo, a što ne. Danas imam 67 godina, vitka sam za svoje godine i najvažnije zdrava. Posljednjih 8 mjeseci kilažu održavam sa Wulong Oolong čajem, pijem ga dnevno ujutro 2 šalice i zadovoljna sam. Preporučam svima koji su dovoljno disciplinirani da ga redovito piju i uvedu kretanje u svoj život. Kretanje + Wulong čaj u mojim godinama garantira zdravlje i psihički mir. Hvala
 
Katica, Bjelovar - 16.1.2012.
Čaj sam naručila za mamu koja ima puno kilograma i teško se kreće. Od kada ga pije ( sada već tjedan i pol) lakše se kreće, nije napuhana i bolja joj je probava tako da ga želi i dalje piti. Sada čekamo da počne i mršaviti! Ocjena za sada 5, vidjet ćemo nastavak!
 
N.K. - 12.1.2012.
Poštovani, Uzalud sam pokušavala sa svim mogućim dijetama, ali su se kilogrami uvijek vraćali. Wulong čaj pijem već 3 mjeseca po 2-3 puta dnevno. Pijem ga prema preporuci oko 15 minuta do pola sata prije jela. Zadovoljna sam jer sam izgubila 7,5kg. Osjećam se lakše, masnoća mi se smanjila, a i tlak mi se normalizirao. Puna sam energije pa ću nastaviti sa pijenjem čaja. Bila sam slobodna pa sam i svom šefu ponudila od svojih i kćerinih 15 vrećica čaja. Zadovoljan je postignutim rezultatom.
 
I.P. - 12.1.2012.
Poslije poroda ostalo mi je 8kg. Pokušala sam sa dijetom, ali je išlo jako teško, a kilogrami su se vraćali. Mama mi je nabavila čaj koji sam u jutro pila sama, a popodne u društvu sa mamom. Izgubila sam u 3 mjeseca 6kg i jako sam zadovoljna. Nastavit ću ga piti i dalje.
 
Bojana - 10.1.2012.
Javljam se jer sam jako zadovoljna rezultatima nakon konzumacije prve ture Wulong čaja. Koristila sam ga ljetos i izgubila sam 3 kg, a najvažnije je da je nestala nadutost. Preporučam ga svima koji imaju problema s usporenim metabolizmom. Važno je da djeluje osvježavajuće i umirujuće. Nastavit ću ga koristiti, a moja ocjena je 5+.
 
Sandra - 7.1.2012.
Poštovani, ovaj čaj je prava stvar. Ukusan je a stvarno pomaže i u skidanju kila. Pijem ga 2-3 puta dnevno. Volim ga piti hladnog. Tjelesna težina mi se smanjuje uz pravilnu prehranu i redovito vježbanje. Ponudila sam ga i prijateljicama koje su rekle da će ga i one naručiti. Danas naručujem drugu kutiju čaja i svima ga toplo preporučujem.
 
M.Š. - 4.1.2012.
Poštovani, jedva čekam da mi stigne pošiljka koju sam naručila. Čaj je savršen. Osim što je izvrsnog okusa osjećam se odlično.
 
R. - 29.12.2011.
Sestra mi je preporučila jer ga je ona konzumirala i izgubila više od 15kg. Jako je zadovoljna i sretna.
 
Nina - 18.12.2011.
Od mame sam čula za Wulong čaj i odmah sam odlučila probati s njime izgubiti suvišne kilograme. Pijenje čaja je kao da držite "zdravu "dijetu. Kad ga popijete 2 litre dnevno manje ste gladni, niste niti žedni i imate energije. Čak i da želim jesti slatko, ne mogu jer mi ne paše. Wulong je super, još da je malo jeftiniji :)
 
Nat - 15.12.2011.
Prijateljica i ja smo podijelile prvu pošiljku čaja u slučaju ako..... Danas naručujem samo svoju pošiljku, jer vrijedi! U "manjku" sam 5 kg! Pozzz
 
K.M. - 14.12.2011.
Pozdrav svima. I ja bih htjela podijeliti svoje mišljenje i iskustvo sa čajem: Popila sam jednu turu čaja od 100 vrećicai htjela bih vam reći da se izvrsno osjećam. Nisam izgubila nešto previše kila, oko 3-4 kg, ali što je najbitnije nestalo je salo na trbuhu. Stomak mi je sada ravniji, a to mi je najviše smetalo, nisam više sklona stalnom napirivanju. Raspoloženija sam i zadovoljnija nego prije. Ponovno naručujem čaj jer mi jednostavno nedostaje ovih dana što ga ne pijem i ne želim se udebljati. Pozdrav svima                                                                          
 
Aurelija - 1.12.2011.
Poštovani, Čaj pijem od 2. mjeseca ove godine i već sam ga do sada hvalila. Danas naručujem još 200 vrečica, sad ga i djelim drugima za degustaciju. Jednostavno čaj je savršen za piće i za cijeli organizam. Pozdrav                                                                          
 
Maja - 30.11.2011.
Pozdrav svima. Čaj sam počela piti 15.9.kad sam ga dobila.Pijem ga mlakog ili hladnog jel tempo dana mi ne dozvoljava drugačije.Ujutro ga skuham i ponesem sa sobom na posao i pijuckam tokom dana. Do danas sam izgubila 16kg i fascinirana sam učinkom čaja i rezultatima.Jedino što sam promjenila u svojoj prehrani je to da sam po prvi put u životu izbacila večeru i grickalice,tako da ručam dosta kasno u 15 ili 16h i to je to,doručkujem normalno. Da ne govorim o izgubljenim centimetrima u struku i bokovima,ovo je nešto najbolje do sada što sam probala. Svaka čast i nastaviti ću ga piti i dalje jel se super osjećam i preporučujem ga svima,već sam dvijema osobama naručila jel su oduševljeni rezultatom kojeg su vidjeli na meni.                                                                          
 
Nives - 6.11.2011.
Bok svima. Ka čaj pijem već 2mj i skinula sam preko 15kg. Pijem ga svaki dan dvije šalice prije ručka i dvije prije večere. I super mi je. Trbuh mi se smanjio, tlak mi se normalizirao i jako sam zadovoljna i dalje ću ga nastaviti pit. I svakom ga preporučam.                                                                          
 
Jasna - 4.11.2011.
Mislim da je nakon svih čajeva i dijeta, Wulong čaj, prava stvar. Kuma me je zvala na čaj, (mislila sam da se zeznula, da misli na kavu a ne na čaj), i kad sam ga probala dopao mi se, a kad sam čula da ga ona konzumira i da joj pomaže (skinula je 3 kgu 3 tjedna i ne bole je više noge kao prije), dopao mi se još više. Zato mi je dala 14 vrećica da isprobam i da imam dok mi ne stigne naručeni čaj. Pijem ga dva puta na dan po 2 šalice i super se osjećam. Preko dana jedem normalno, a navećer gledam da ne jedem kasno (ako i nešto pojedem bude to manje nego obično, a prije toga popijem čaj). A, skoro sam zaboravila, tlak koji sam imala visoki malo se snizio. Koristim ga par dana ali sam zadovoljan i vesela. Zaslužio je čistu peticu. Vjerujem u Wulong čaj i veselim se gubljenju kilograma.                                                                          
 
Jadranka - 27.10.2011.
Pijem wulong čaj 20 dana. Regulirao mi je probavu. Imala sam edeme na nogama i rukama, sada se osjećam lagano i ne bole me noge. Izgubila sam na težini 1,80 kg. Smanjila mi se potreba za hranom, smanjila sam količinu obroka. Jako sam zadovoljna i preporučam ga svima koji imaju usporen metabolizam.                                                                          
 
Andrea - 17.10.2011.
Pijem čaj oko 2,5 mjeseca i imam samo pohvale. Izvrsnog je okusa, osjećam se poletnije, manje napuhnuta, probava mi se regulirala. Također sam primjetila da mi se ten poboljšao. Tjelesna težina mi se postepeno smanjuje uz normalnu prehranu ali i kolače i sladoled koje obožavam. Najvažnije od svega je što sam manje nervozna i lakše se nosim sa stresom na poslu koji je izrazito zahtijevan kako fizički tako i mentalno. Hvala                                                                          
 
Antun - 10.10.2011.
Čaj sam posudio od svoje kolegice(15 vrećica) koja ga pije već 6mj i ima izvrsne rezultate. Kada sam je upitao kakvu dijetu koristi rekla mi je da ne drži dijetu nego da pije čaj Wulong. Naravno da joj nisam povjerovao ali sama mi je ponudila da će mi dati 15 vrećica da probam. Čaj sam počeo piti i nakon tjedan dana čudo izgubio sam 1,75 kg uz normalnu prehranu. Hvala mojoj dragoj prijateljici koja mi je omogućila da probam Wulong čaj, A SADA IDEM NARUČITI SVOJ.                                                                          
 
Mirjana - 30.9.2011.
Koristim vaš čaj već tri mjeseca i zaista ga mogu preporučiti svakome tko ima problema sa težinom. Regulirala mi se probava, nemam osjećaj gladi i izvrsno se osjećam. Osjećam se puno lakše i lakše obavljam sve poslove. Nisam mogla vjerovati kolegici koja mi ga je preporučila a sada sam ja ta koja ga svima preporučujem. Krvna slika mi se pobošljala a i smanjila sam masniću u krvi. Izvrstan je. Puno vas pozdravljam.                                                                          
 
Kristina - 29.9.2011.
Poštovani za Wulong caj sam čula od prijateljice od koje sam kupila 20 vrecica da ga i sama probam. čaj je odlican pijem ga 2 puta dnevo prije ručka i navecer i do sad sam skinula 1,5 u 10 dana. Sada definitivno narucujem paket. Sve pohvale za caj. Čista je petica.                                                                          
 
Andrea - 9.9.2011.
Koristim čaj oko 20-ak dana po Vašoj preprouci i izrazito sam zadovoljna, ukusan je i lako se spravlja. Bez nekog velikog napora polako gubim na tjelesnoj težini i osjećam se puno lakše, a na kraju dana ne osjećam težinu u nogama kao prije. Također mi se regulirala probava s kojom sam imala dosta problema i nisam više toliko umorna i pospana. Preporučila sam čaj i svojim prijateljicama koje su također jako zadovoljne. Puno hvala, Andrea                                                                          
 
Izidora - 6.8.2011.
Čaj sam počela piti tek prije 3 dana al osječam se preporođeno, nakon 2 godine opet sam ona stara, poletna i vesela. A i trbuh je sve ravniji, ma divno. Pijem svaki dan 5 šalica i nije mi problem piti pošto je okus čaja sasvim solidan. Dat ću i kolegici da proba, ovo uistinu moram podijeliti sa dragim ljudima. Da sam bar ranije otkrila ovaj čaj. Hvala vam puno na svemu!                                                                          
 
Željka - 10.7.2011.
Poštovani, popoila sam prvu turu čaja i izuzetno sam zadovoljna sa njegovim učinkom. U ovom periodu uspjela sam smanjiti kilažu za 3 kg, što je za mene veliki uspijeh, jer se sa viškom kilograma borim već godinama. Također imam probleme da gastritisom a kako sam počel piti čaj nisam više napuhnuta i puno se bolje osjećam. Sada naručujem slijedeću turu čaja, a moja ocjena za njega je čista 5! Hvala!                                                                          
 
Loreta - 7.7.2011.
Iako sam sa nepovjerenjem pocela piti Wulong caj jer sam mislila da ce biti jos jedan pokusaj. Odmah nakon par dana sam vidjela razliku naime stomak vise nije bio naduti i pocela sam gubiti na tezini. Sada ga pijem dva tjedna i odusevljena sam. Stimak mi je sve ravniji. Caj pijem 3 kesice dnevno svaku u pola litre vode. Caj ima ljepi okus. Moja ocjena je 5. Upravo zelim naruciti jos jedno pakovanje. Preporucujem ga svima koji imaju problema sa viskom kilograma.